Hoe Lenovo IdeaPad Slim 3 (14 AMD, Gen 8) te openen – demontage en upgrade-opties

Stap 1: De Lenovo IdeaPad Slim 3 (14 AMD, Gen 8) openen

  1. Zorg ervoor dat de Lenovo IdeaPad Slim 3 (14 AMD, Gen 8) is uitgeschakeld en op een zachte, schone ondergrond ligt om krassen of schade te voorkomen.
  2. Verwijder de 9 kruiskopschroeven uit de onderkant van de laptop.
  3. Gebruik een plastic wrikgereedschap om het bodempaneel voorzichtig op te tillen, beginnend bij een van de bovenste twee hoeken en werk voorzichtig rond.

Tip: Begin met wrikken in de hoeken waar de opening het meest merkbaar is om het risico op beschadiging van het paneel of de interne clips te minimaliseren.

Stap 2: Batterij verwijderen

  1. Maak de batterijconnector los van het moederbord om de veiligheid tijdens het verwijderingsproces te garanderen.
  2. Verwijder de 2 kruiskopschroeven waarmee de 47Wh batterij is vastgezet en til de batterij vervolgens voorzichtig uit het chassis.

Meer informatie: De 47Wh batterij biedt tot 11 uur en 7 minuten surfen op het web of 9 uur en 5 minuten video afspelen, wat een goede batterijlevensduur biedt voor dagelijks gebruik.

Geheugen Overzicht

De Lenovo IdeaPad Slim 3 wordt geleverd met gesoldeerd RAM-geheugen, met ondersteuning voor een maximale capaciteit van 16GB DDR4 3200MHz in dual-channel. Apparaten met 4GB en 8GB RAM werken in single-channel modus, wat de prestaties beïnvloedt.

Opslag Upgrade

  1. Identificeer de M.2 sleuf die compatibel is met Gen. 4 (2242) SSD’s voor opslaguitbreiding. Merk op dat door de beperkingen van het AMD-platform, de sleuf werkt op Gen 3-snelheden.
  2. De vooraf geïnstalleerde NVMe SSD profiteert van een thermisch pad eronder voor betere koeling om optimale prestaties te behouden.

Tip: Vergeet niet onze Top M.2 SSD’s Performance Rankings te bekijken voor meer inzicht in de beste beschikbare opslagopties.

Je kunt Gen 3 M.2 2242 SSD modules hier kopen: Buy from Amazon.com (#CommissionsEarned)
U kunt Gen 4 M.2 2242 SSD modules hier kopen: Buy from Amazon.com (#CommissionsEarned)

Overzicht koelsysteem

Het koelsysteem in de Lenovo IdeaPad Slim 3 is eenvoudig maar effectief, met één ventilator en één heat pipe om de warmteafgifte van het apparaat efficiënt te beheren.

Inschrijven
Kennis geven van
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle commentaren