Hoe MSI Summit E14 Flip Evo (A13M) te openen – demontage en upgrade opties

Stap 1: Het onderpaneel van de MSI Summit E14 Flip Evo (A13M) verwijderen

  1. Zorg ervoor dat de MSI Summit E14 Flip Evo (A13M) is uitgeschakeld en op een zachte, schone ondergrond is geplaatst om krassen of schade te voorkomen.
  2. Verwijder de 9 kruiskopschroeven uit de onderkant van de laptop.
  3. Gebruik een plastic pry tool om voorzichtig het bodempaneel omhoog te wippen, te beginnen bij de kleine opening tussen de bovenste twee hoeken en de basis.

Tip: Begin met wrikken in de hoeken waar de opening het meest merkbaar is om het risico op beschadiging van het paneel of de interne clips te minimaliseren.

Stap 2: Batterij verwijderen

  1. Koppel de batterijconnector los van het moederbord om de veiligheid tijdens het verwijderingsproces te garanderen.
  2. Verwijder de 6 kruiskopschroeven van de 72Wh batterij en til deze voorzichtig van het chassis.

Meer informatie: De 72Wh batterij biedt tot 14 uur en 17 minuten surfen op het web of 10 uur video afspelen, wat een indrukwekkende batterijlevensduur biedt voor productiviteit onderweg.

Geheugen Overzicht

De MSI Summit E14 Flip Evo (A13M) wordt geleverd met 32 GB gesoldeerd LPDDR5-4800MHz geheugen, wat zorgt voor voldoende bandbreedte voor multitasking en taken met hoge prestaties.

Opslag Upgrade

  1. Zoek de PCIe 4.0 x4 sleuf voor SSD upgrades. Let op het grote thermische pad onder de SSD voor betere koeling.
  2. Het uitbreiden of upgraden van de SSD kan de opslagcapaciteit en snelheid aanzienlijk verbeteren, waardoor de algehele reactiesnelheid en laadtijden van het systeem verbeteren.

Tip: Vergeet niet onze Top M.2 SSD’s Prestatie-ranglijst te bekijken voor meer inzicht in de beste beschikbare opslagopties.

Je kunt PCIe 4.0 x4 SSD modules hier kopen: Buy from Amazon.com (#CommissionsEarned)

Overzicht koelsysteem

Bestudeer de koeloplossing, die bestaat uit een ventilator en drie heat pipes, ontworpen om warmte efficiënt te beheren en optimale prestaties onder belasting te behouden.

Inschrijven
Kennis geven van
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle commentaren