🚀 [eBook Guide + Tools] Haal het maximale uit uw HP Omen 17 (17-cm2000) met RTX 4070 – 19% hogere FPS, snellere CPU, bijna perfecte weergave

Duik in het hart van prestatieverbetering voor laptops met onze nieuwste eBook Guide + Tools: MAX OUT uw HP Omen 17 (17-cm2000) met RTX 4070. Onze missie? De grenzen verleggen van wat mogelijk is en een gaming laptop van topklasse tot ongekende hoogten verheffen, en dat alles met behoud van de essentie van betrouwbaarheid en garantie.

14% KRACHTIGER GPU: Het eBook bevat Overclock/Undervolt profielen die je gewoon hoeft te kopiëren en te plakken. Eenmaal geactiveerd, tillen ze de RTX 4070 van een score van 23.063 naar een verbazingwekkende 26.281 in Wild Life Extreme Unlimited.

15-20% hogere FPS in games: We hebben de HP Omen 17 ook getest in echte games, voor en na het toepassen van onze profielen, en we zagen nog grotere verbeteringen! Gears 5 zag een toename van 215 naar 255 FPS op lage instellingen en van 156 naar 179 FPS op hoge instellingen.

7% CPU BOOST: Cinebench 2024, een real-world test voor de 3D rendering capaciteiten van CPU’s, toonde een significante 7% prestatieboost met undervolting van de HP Omen 17.

NABIJ-PERFECTE DISPLAY: Gebruik de op maat gemaakte Displayprofielen om kleurnauwkeurigheid op professioneel niveau te bereiken, 2.4X beter dan de fabrieksconditie een aanzienlijke vermindering in Display dE Accuracy, van 3.1 naar een voorbeeldige 1.3, voor kleuren en details die van het scherm knallen.

2X OPSLAGSNELHEDEN: We hebben de sequentiële leessnelheden verdubbeld naar 14,1 GB/s en de schrijfsnelheden verhoogd naar 12,3 GB/s, zodat games en apps in een oogwenk worden gestart.

Ben je klaar om het volledige potentieel van je HP Omen 17 te ontgrendelen? Laten we samen MAX OUT halen en herdefiniëren wat mogelijk is in laptopprestaties!

💻 Alle tests zijn uitgevoerd op een retailmodel uit een online winkel en niet op een zelfgekozen beoordelingseenheid

[eBook Guide + Tools] MAX OUT your HP Omen 17 (17-cm2000) with RTX 4070

🛠️ Step-by-Step Overclocking/Undervolting Guide
💻 A detailed OS optimization Guide
🛠️ A detailed Hardware Upgrade Guide
🖼 Custom Display Profiles for superior screen quality
💾 Our LM Profiles app

You’ll also get links to carefully selected:
💾 Software tools

Door dit eBook te kopen en/of te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden (onderaan deze pagina).

GPU: 15-20% FPS sprong in games, 14% hogere 3DMark score

We hebben de HP Omen 17 (17-cm2000) tot het uiterste gedreven om verborgen kracht te ontdekken die je game-ervaring verbetert. Hier zijn de ruwe cijfers:

TestInstellingenVoorNaAanwinst
Wild Life Extreem OnbeperktStandaard23,06326,2813.218 Puntenstijging (14%)
Versnellingen 5Laag, 1080p215 FPS255 FPS40 FPS verhoging (19%)
Versnellingen 5Hoog, 1080p156 FPS179 FPS23 FPS boost (15%)

Deze indrukwekkende verbeteringen zijn niet beperkt tot specifieke titels. We hebben ook de algehele GPU-prestaties verbeterd, zoals blijkt uit onze testscores in Wild Life Extreme Unlimited.

Wat betekent dit voor jou? Soepelere gameplay, hogere framerates en een algehele meeslependere game-ervaring. Of je nu door de complexe wereld van Gears 5 navigeert of geniet van een andere veelgevraagde game, de HP Omen 17 levert nu verbeterde prestaties zonder afbreuk te doen aan betrouwbaarheid of garanties.

Software optimalisatie

Er zijn talloze tips en trucs online te vinden, maar het kan lastig zijn om te bepalen welke echt invloed hebben op de prestaties. Ons team heeft duizenden uren besteed aan het optimaliseren van laptops en heeft de effectieve strategieën van de pluisjes onderscheiden.

Ons eBook bevat gedetailleerde hoofdstukken over het voorbereiden en installeren van een schoon Windows besturingssysteem en over de installatie van Windows na de installatie. Deze hoofdstukken bieden stapsgewijze begeleiding bij de meest efficiënte methoden voor het installeren, instellen en optimaliseren van het Windows besturingssysteem voor topprestaties.

Ervaar zelf hoe wij onze laptops optimaliseren voor maximale efficiëntie en prestaties.

7% CPU-verbetering

De verbeteringen aan het GPU-front, in combinatie met de softwareoptimalisaties die in deze handleiding worden beschreven, hebben ook gezorgd voor een verbetering van 7% in CPU-prestaties voor de HP Omen 17 (17-cm2000), zoals blijkt uit onze tests in Cinebench 2024. In eerste instantie stond de fabrieksconditiescore op 1084 punten, maar na onze optimalisaties, waaronder undervolting, steeg de score naar 1155 punten.

Cinebench 2024Photoshop (lager is beter)
HP Omen 17 (17-cm2000) [Before]10844.37 sec
HP Omen 17 (17-cm2000) [After]11554,09 sec
Prestatieverhoging+7%+6,4% sneller

Beeldscherm: Pro-Grade kleurnauwkeurigheid

De beeldschermprofielen uit ons laboratorium leiden tot een drastische verbetering van de beeldschermnauwkeurigheid. Installeren is eenvoudig – Drag & Drop ze en je ziet een aanzienlijke vermindering in Display dE nauwkeurigheid, van 3.1 naar een voorbeeldige 1.3. Waarden onder 2,0 worden geschikt geacht voor professioneel werk.

Links: Geen profiel | Sleep de schuifbalk om het verschil te zien | Rechts: Profiel voor ontwerp en games

Opslag: 2x snellere lees-/schrijfsnelheden

We begeleiden je bij het upgraden van je HP Omen 17 en het kiezen van de beste RAID-configuratie voor jou. Wil je maximale snelheden bereiken of je gegevens beveiligen?

ConfiguratieSequentieel lezenSequentieel schrijven
HP Omen 17-cm2000 (voorheen)7,1 GB/s5,3 GB/s
HP Omen 17-cm2000 (na)14,1 GB/s (x2)12,3 GB/s (x2,3)

✖ Maar als deze optimalisaties eenvoudig zijn, waarom doen fabrikanten ze dan niet?

Er zijn veel redenen voor fabrikanten om grenzen aan je machine te stellen en een deel van de prestaties te blokkeren:

Marktsegmentatie: Om verschillende productniveaus te creëren, beperken fabrikanten vaak de prestaties. Hierdoor kunnen ze zich richten op verschillende marktsegmenten en prijspunten, waardoor consumenten worden aangemoedigd om meer te betalen voor modellen met hogere prestaties.
Onbekend potentieel: De prestaties van elk toestel variëren. Het is niet haalbaar om ze allemaal afzonderlijk te controleren.
Naleving van regelgeving: Bepaalde regio’s hebben voorschriften met betrekking tot energieverbruik en fabrikanten plaatsen vaak enkele grenzen om aan alle normen te voldoen.
🏭 Beperkingen in de toeleveringsketen: Er worden beperkingen opgelegd door de huidige beschikbaarheid van componenten.
🫰 Kosteneffectieve oplossingen: Vaak worden minder populaire maar belangrijke details over het hoofd gezien. Zo kunnen betere RAM-types de prestaties met wel 30% verbeteren, maar veel gebruikers negeren dit en veel online winkels geven deze informatie niet eens.
Beveiligingsproblemen: Veel beveiligingen hebben invloed op de prestaties en zijn verwaarloosbaar voor gewone gebruikers. Fabrikanten weten echter niet of hun laptops gekocht zullen worden door particulieren of grote bedrijven, dus kunnen ze deze functies niet standaard uitschakelen.

Voorwaarden en condities

De koper van dit eBook krijgt een niet-exclusieve, niet-overdraagbare licentie om het eBook alleen voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden te gebruiken. Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van LaptopMedia Ltd. enig deel of de inhoud van dit eBook te kopiëren, opnieuw te distribueren, te reproduceren, te “leasen” of te delen, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, hetzij mechanisch, met inbegrip van fotokopieën, opnamen of enig informatieopslag- en informatiezoeksysteem.

Elk ongeoorloofd gebruik van de inhoud van het eBook is een schending van deze Algemene Voorwaarden en kan inbreuk maken op onze auteursrechten en andere eigendomsrechten. LaptopMedia Ltd behoudt zich het recht voor om juridische stappen te ondernemen tegen individuen of entiteiten die deze rechten schenden.

Houd er rekening mee dat, hoewel onze gidsen veelomvattend zijn, sommige van de opgenomen bronnen het intellectuele eigendom zijn van hun respectieve bedrijven, en van externe bronnen afkomstig kunnen zijn. Elke bron moet legaal en in overeenstemming met de respectieve licenties en gebruiksvoorwaarden worden gebruikt. LaptopMedia kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade of verlies als gevolg van de toepassing van deze gidsen, tools of externe bronnen.

De resultaten in dit eBook zijn behaald onder gecontroleerde laboratoriumomstandigheden. Voor en na het toepassen van de aanpassingen die in deze gids worden beschreven, werden alle variabelen constant gehouden om nauwkeurigheid te garanderen. Het is echter belangrijk op te merken dat de specifieke resultaten kunnen variëren. Factoren zoals de huidige werkbelasting van je computer, de geïnstalleerde software, de versie van het besturingssysteem en de omgevingstemperatuur kunnen allemaal van invloed zijn op de prestaties. Daarom moeten de genoemde waarden en verbeteringen worden beschouwd als schattingen en niet als garanties.

Als je vragen, suggesties of andere vragen hebt, kun je ons bereiken via onze Contact pagina.

Door dit eBook te kopen en/of te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

[eBook Guide + Tools] MAX OUT your HP Omen 17 (17-cm2000) with RTX 4070

🛠️ Step-by-Step Overclocking/Undervolting Guide
💻 A detailed OS optimization Guide
🛠️ A detailed Hardware Upgrade Guide
🖼 Custom Display Profiles for superior screen quality
💾 Our LM Profiles app

You’ll also get links to carefully selected:
💾 Software tools

Inschrijven
Kennis geven van
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle commentaren