Lenovo пуска актуализация на софтуера за решаване на проблемите с P70

Lenovo-P70След като получихме редица оплаквания във връзка с Lenovo P70, нашият екип се свърза лично с Lenovo, за да разберем какво имат да кажат по въпроса. Преди няколко дни ви информирахме, че компанията смята, че проблемът е софтуерен и се подготвя актуализация, която да реши проблема.

Преди броени минути получихме отговор от Lenovo и за всички собственици на P70 има добри новини. Компанията се извинява за загубата на сигнал и отпадането на обажданията, но подчертава факта, че наистина е създадена нова актуализация, която да реши проблема, и тя ще бъде официално пусната в понеделник, 16 март. Те забавят пускането с няколко дни, за да проведат тестове.

Ние все още разполагаме с нашия тестов модул P70, така че ще чакаме актуализацията и, разбира се, ще споделим дали проблемът е изчезнал или има някакви промени като цяло. Засега не се колебайте да коментирате и да споменавате допълнителни проблеми, за да можем да ги проверим.

Актуализация: Можете да прочетете пълния преглед тук:
http://laptopmedia.com/review/lenovo-p70-review-an-elegant-and-affordable-smartphone-with-high-performance-and-good-durability/

Актуализация 2: Lenovo току-що пусна актуализация, която има за цел да отстрани проблемите и грешките на P70

Абониране
Уведомяване за
guest
63 Comments
Отзиви на потребителите
Вижте всички коментари
Hemant
Hemant
7 години преди

After update to lollipop camera doesn’t work smoothly….

Thadar
Thadar
7 години преди

I have Lenovo P70A phone,
I would like to know now my phone glass broken so I want to repair so where i can repair Please help me if you have some of suggestion. I buy this phone in Bangkok, Thailand july 2015 . I frequently go to Mae Sot. For the charges I don’t care just want to know where I can get the service in Thailand (Mae Sot)
Thadar
Customer from Karen, Myanmar.

Aman singh
Aman singh
6 години преди

Lenvo p70-A koi new update kab tak aiye ga