Част от предполагаемите спецификации на Samsung Galaxy S7 са разкрити благодарение на бенчмарк тестовете на AnTuTu

Въпреки че е твърде рано да се говори за Galaxy S7, в мрежата се появи любопитен резултат от бенчмарка AnTuTu, който уж разкрива някои от спецификациите му. Едно нещо обаче е сигурно – каквато и да е официална информация за предстоящия флагман на Samsung няма да бъде публикувана скоро. Очаква се устройството да бъде разкрито на събитието MWC в Барселона, което ще се проведе в края на февруари или началото на март.

Така или иначе, ето и изтеклите спецификации, разкриващи процесор Snapdragon 820 с графичен процесор Adreno 530 и 4 GB оперативна памет. Ако искате да научите повече информация за този SoC, можете да го направите тук. Скрийншотът също така разкрива, че дисплеят е 5,7-инчов с разделителна способност 1440 x 2560. Задната камера отново е 16MP, докато предната е 5MP.

Каквато и да е истината за следващото флагманско устройство на Samsung, тя няма да бъде разкрита скоро. Междувременно Samsung Galaxy S6 edge+ е наличен и засега лесно може да ви откъсне от S7, благодарение на впечатляващите си спецификации, характеристики и функционалности.

Можете да проверите цената на Samsung Galaxy S6 edge+ на следния линк: http://amzn.to/1Nlyu9b

galaxy-s7-lucky-benchmark-1

galaxy-s7-lucky-benchmark-4

galaxy-s7-lucky-benchmark-2

galaxy-s7-lucky-benchmark-3

Абониране
Уведомяване за
guest
0 Comments
Отзиви на потребителите
Вижте всички коментари