[eBookgids + hulpprogramma’s] Hoe maximaliseer je je gaming-laptop

Je laptop kan sneller. LaptopMedia heeft de afgelopen 15 jaar duizenden modellen getest en we hebben nog geen notebook gezien die niet krachtiger kon worden gemaakt door aanpassingen. En heb je gezien wat de populairste zoekopdracht op Google is met betrekking tot “hoe maak ik mijn …”? Nee? OK, hier is het:

Zoals je ziet is het hebben van een snellere laptop belangrijker dan het hebben van meer haar.

Het belangrijkste is dat er duizenden adviezen op het web te vinden zijn. Sommige werken, andere niet. Sommige zijn makkelijk, sommige zijn ingewikkeld. Sommige zijn veilig, andere zijn riskant. Was er maar een gemakkelijk te volgen, stap-voor-stap en in het laboratorium geteste gids van een bewezen organisatie, toch?

Dat is wat wij hebben gedaan. We hebben honderden laptops verspreid over ons kantoor en we hebben een jaar lang verschillende optimalisaties getest. We hebben de optimalisaties gekozen die echt een verschil maken, die eenvoudig te implementeren zijn zonder kennis van experts en die veilig zijn voor je laptop op de lange termijn.

Hoeveel prestatiewinst kan ik verwachten?

Er is geen algemeen antwoord, maar we hebben meer dan 30% GPU Performance Boost bereikt op sommige modellen, terwijl het meestal tussen de 10% en 20% is. Je kunt altijd verder gaan, maar we willen er zeker van zijn dat ons advies je laptop op de lange termijn aan de veilige kant houdt. Maar wil je het absolute maximum? We laten je zien hoe, en dan is het aan jou.

We hebben zelfs verschillende wereldrecords gevestigd op 3DMark, waaronder onze eerste Max Out voor een specifiek laptopmodel – MSI Katana B13V.

We wedijveren graag met JOU op de 3DMark ranglijsten en kijken wat JOUW laptop kan doen met behulp van onze gids!

📦 Wat is inbegrepen?

📖 Ons eBook bevat alle tools die u nodig hebt , samen met een gemakkelijk te volgen gids voor probleemloos:

GPU-prestaties verbeteren door vBIOS te vervangen, te overklokken en te ondervoluten
⚙️ De hardwareonderdelen controleren en kijken of je een aanzienlijke verbetering kunt krijgen door sommige onderdelen te upgraden
💾 Een schoon Windows OS installeren, met alle basisinstellingen die je nodig hebt
📋 Softwareoptimalisatiestappen die echt een prestatieboost geven
Een RAID-opslagconfiguratie bouwen om de sequentiële lees-/schrijfsnelheden te verdubbelen of je gegevens te beschermen
Bundel Displayprofielen voor een paneel naar keuze, waarmee je het scherm verbetert voor nauwkeurige kleuren, een betere ervaring en bescherming van je ogen

🎁 Om de Display Profiles-bundel als cadeau te ontvangen, e-mailt u ons gewoon het model van uw paneel via ons “Contactformulier“.

Wat is de prijs?

Onderzoek en ontwikkeling van laptops is niet eenvoudig en niet goedkoop, vooral niet als je geen uitgeselecteerde voorbeeldmonsters gebruikt, maar echte eenheden. Ons idee is om de winst uit de verkoop te herinvesteren in ons laboratorium. We willen er echter ook een killer deal van maken voor iedereen die van plan is een gaming laptop te kopen of dat al heeft gedaan, omdat dit product de prestaties per dollar aanzienlijk zou verbeteren.

[eBook Guide] How to MAX OUT your Laptop

🛠️ GPU Modifications: vBIOS, Overclocking, Undervolting
⚙️ Building Fast/Reliable RAID configuration
💻 Hardware upgrade tips for best results
🖼 Display enhancing
💾 OS Optimization for best performance

✖ Maar als deze optimalisaties eenvoudig zijn, waarom doen fabrikanten ze dan niet?

Er zijn een heleboel redenen voor fabrikanten om grenzen aan je machine te stellen en een deel van de prestaties te blokkeren:

📊 Marktsegmentatie: Om verschillende productniveaus te creëren, beperken fabrikanten vaak de prestaties. Hierdoor kunnen ze zich richten op verschillende marktsegmenten en prijspunten, waardoor consumenten worden aangemoedigd om meer te betalen voor modellen met hogere prestaties.
❓ Onbekend potentieel: De prestaties van elk toestel variëren. Het is niet haalbaar om ze allemaal afzonderlijk te controleren.
🏢 Naleving van regelgeving: Bepaalde regio’s hebben voorschriften met betrekking tot energieverbruik en fabrikanten plaatsen vaak enkele grenzen om aan alle normen te voldoen.
🏭 Beperkingen in de toeleveringsketen: Er worden beperkingen opgelegd door de huidige beschikbaarheid van componenten.
🫰 Kosteneffectieve oplossingen: Vaak worden minder populaire maar belangrijke details over het hoofd gezien. Zo kunnen betere RAM-types de prestaties met wel 30% verbeteren, maar veel gebruikers negeren dit en veel online winkels geven deze informatie niet eens.
Beveiligingsproblemen: Veel beveiligingen hebben invloed op de prestaties en zijn verwaarloosbaar voor gewone gebruikers. Fabrikanten weten echter niet of hun laptops gekocht zullen worden door particulieren of grote bedrijven, dus kunnen ze deze functies niet standaard uitschakelen.

Geen slechte prestatieboost in termen van opslagsnelheden:


Wat zijn de standaard apps die de prestaties het meest beïnvloeden?

Wat te doen als RAID-schijven niet verschijnen?
Hoe Windows verder optimaliseren voor maximale FPS-winst in games?

Inschrijven
Kennis geven van
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle commentaren