Toshiba Satellite Radius 12 е най-новият хибрид на компанията и първото 12,5-инчово устройство, което предлага UHD екран

toshiba-satellite-radius-12Toshiba представи нов мощен хибриден модел – Satellite Radius 12. Той беше официално обявен по време на събитието IFA 2015, но сега започва да се доставя.

Машината е перфектен подарък за предстоящите празници и можете да проверите цената и наличността й на следния линк: http://amzn.to/1UuoxIu

Устройството е първият 12,5-инчов хибриден ноутбук, който може да се похвали с 4K Ultra HD дисплей (има и Full HD версия) с качество на изображението много над средното. Това се дължи на висококачествената калибрация на цветовете, сертифицирана от Technicolor – софтуера Chroma Tune и IPS панела.

Освен превъзходното качество на екрана, Radius 12 разполага и с доста мощен хардуер. Той се предлага с последно (6-то) поколение процесори Intel core i5 и i7, бърз 256GB SSD и 8GB RAM. За да можете да се насладите максимално на използването на машината, производителят я е снабдил с бърз Wi-Fi модул, поддържащ новия AC стандарт. Скоростта на USB трансфера също е много висока благодарение на новия порт 3.1. Високоговорителите на Radius 12 са Harman Kardon с технологията DTS Studio Sound и можете да се възползвате пълноценно от тях благодарение на Bluetooth връзката, която позволява стрийминг от съвместими смартфони или таблети.

Защитата също е много важен аспект и въпреки че Radius 12 се предлага с гаранцията за надеждност (в случай на неизправност през първите 12 месеца от покупката Toshiba ще ремонтира лаптопа ви безплатно И ще ви върне парите), той има и защитно покритие Corning Gorilla Glass, което намалява вероятността от пукнатини или драскотини по екрана.

Всички гореспоменати предимства, съчетани с операционната система Windows 10, ще направят Коледата ви още по-хубава.

Sat_Radius12_P20W-C-FullProd_laptop_03

toshiba-satellite-radius-12 (1)

Абониране
Уведомяване за
guest
2 Comments
Отзиви на потребителите
Вижте всички коментари
Power User
Power User
8 години преди

Could you do a full review of this laptop, and in particular test display for PWM?

Simeon Nikolov
Admin
8 години преди
Отговорете на  Power User

Yes, we’re working on it 🙂